Blog

Patru curse pe patru circuite diferite

Dupa Bucuresti, Prejmer si Bacau, inchidem cercul la Targu Secuiesc.

RKM2022, ajuns la editia 5, a inceput cu un prosecco la Bucuresti. Vreme rece, ploaie, ce mai, toti am fost murati bine - ca un dus rece de dimineata care pune sangele in miscare. In cursele spectaculoase s-au evidentiat: Darius-Constantin/Antonia/Bogdan/Luca Paul/Costin Tudor

Nu a trecut mult si am mers mai sus un pic, la munte, am zis ca poate mai prindem putina zapada si ceva de baut fierbinte cu scortisoara. Cand colo, soare. Asa ca ne-am oprit la Prejmer unde am gasit un circuit mai frumos ca anul trecut. De aici au plecat cu pusculita plina ochi: 
Darren/Bogdan/Luca Paul/Costin Tudor

Apoi am trecut muntii, in zona salcamilor unde erau albinutele, la Bacau. Aici ne-am cam speriat pentru ca am zis ca ne ploua si noi lasasem umbrelele la Bucuresti. Dar am scapat, ploaia a inceput dupa ce castigatorii erau in drum spre casa: David/Illya/Patrick/Luca Paul/Costin Tudor

Acum mergem la Targu Secuiesc. Poate reusim sa mancam gulasul la Ozun si niste somloi inainte de curse ca sa avem energie pentru tururile cele mai lungi ale acestui campionat. Vom avea la start 5 categorii, fiecare cu foarte multi piloti si, cu mici exceptii, primii de la fiecare categorie vor fi prezenti la start. Este etapa cu cel mai mare numar de piloti in 2022, detansandu-se categoriile Micro ROK (20 piloti), Mini ROK (15) si KZ2 (14) si cu siguranta va fi cea mai spectaculoasa pentru ca acum incepe a doua jumatate a campionatului, iar cei mai putin norocosi in prima isi refac calculele in vederea podiumului de final.

Acum e si vacanta, nu mai sunt lectii, nu mai trebuie sa ne culcam (prea) devreme, asadar cu mic cu mare sa ne vedem la etapa 4 a Romanian Karting Masters unde suntem siguri ca motoarele vor fi mai incinse decat telefoanele sau tabletele :)

Nu facem pronosticuri, sigur vor castiga cei mai buni!

Sa ne vedem sanatosi!